Welkom

Basicwebsites4U is ontstaan vanuit de behoefte aan eenvoudig aanpasbare websites. De meeste aanbieders bieden u mooie kant en klare sites aan met een heel klein addertje onder het gras..... u bent afhankelijk van de aanbieder. 

In de vele gesprekken die we gevoerd hebben kwam vaak naar voren dat men bij een grafischvormgever een website wilde laten bouwen maar tegen een redelijk rekening aan liepen. Voor hen die de stap wel gedaan hadden konden vervolgens de inhoud niet meer  wijzigen zonder torenhoge rekeningen.

Basicwebsites4u weet op een intuitieve manier uw informatie voor u te ontsluiten en op het internet te zetten en soms kan dat al met eenvoudige middelen.

Voor een basic en snelle oplossing om een toegankelijke website online te krijgen bent u bij ons dus op het juiste adres. Geen XS4all of hotmail adres meer, geen ontoegankelijke sites voor uw bedrijf(je) maar een helder concept met een eigen herkenbaar emailadres en een site op het internet met de mogelijkheid om zelf de content te veranderen.


Basicwebsites4U denkt met u mee ........ en denkt ook een beetje aan uw kosten.